Откъде да намерим кадри за компютърна поддръжка?

itpoddrujka2

Много често собствениците на даден бизнес имат нужда от кадри, които да се грижат за компютърната поддръжка в техните офиси. Обикновено минава много време в търсенето на ит специалисти, които да се заемат с тази нелека задача, а и дори да се намерят кандидати невинаги те имат необходимите знания и подготовка, за да поемат тази отговорна работа.

За това в наши дни съществуват така наречените ит аутсорсинг компании, които предлагат компютърна поддръжка на професионално ниво. Тези външни организации поемат цялата работа свързана със софтуер, хардуер, локални мрежи, интернет и много други. Пример за такава фирма е Evrista, която дълги години работи в сферата на информационните технологии.

Какво предлагат ит аутсорсинг фирмите?

Аутсорсингът в областта на компютърните системи се извършва от квалифицирани специалисти. Последните предлагат цялостна поддръжка на компютри и мрежи, както и отстраняване на всички видове проблеми. Така например, ако се налага инсталация или преинсталация на софтуер, подмяна на хардуер и поддръжка на мрежи, то избраната от вас фирма ще свърши цялата тази работа. От вас зависи просто да заплатите за дадената услуга.

Но, за да не бъдем голословни ще публикуваме кратък списък с най-търсените услуги за компютърна поддръжка, а ако и вие имате нужда от тях просто повикайте на помощ аутсорсинг фирмата, която ще работи на професионално ниво, за да ви осигури всичко необходимо.

– Одит на ИТ инфраструктура;
– Наем на ИТ инфраструктура;
– Изграждане на мрежи;
– Поддръжка на мрежи;
– Инсталация и преинсталация на софтуер;
– Ремонт или подмяна на развален хардуер;
– Контрол на база данни;
– Осигуряване на сигурността на системите;
– Почистване на вируси;
– Превенция срещу вируси;
– … и много други!

Сами виждате, че предложенията на ит аутсорсинг фирмите не са никак малко. На вас се пада честта да изберете пакет с услуги, който да използвате за нуждите на вашия бизнес. Всичко останало зависи от изпълнителя и неговата компетентна намеса в компютърната поддръжка.

Коя фирма да наемем за компютърна поддръжка?

Отговорът на този въпрос зависи изцяло от вас. Ние ви предлагаме да разгледате офертите за компютърна поддръжка от Evrista-bg.com, тъй като компанията има богат опит в тази сфера и се слави като една от най-добрите в България. Естествено, имате и други възможности за избор, но това е нашата компетентна препоръка, която не бива да пропускате.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *