Изборът на холна секция зависи от вас

холна секция

Ако е дошло време да купите холна секция, то нейния избор зависи единствено от вас. Разбира се, мнозина ще ви посъветват да се вслушате в специалисти по интериорен дизайн и експерти, но как да изглежда секцията в хола и какво пространство ще заема тя е ваше решение.

Има различни видове холни секции. Клиентът преценява дали те да притежават гардероб, място за телевизор, чекмеджета и рафтове или други добавки. Съществуват семпли секции с няколко шкафа и обособена зона за компютър и ТВ предавател. Те ви осигуряват пространство и уют.

Цените на секциите варират спрямо материала, от който са изработени и размерите. Естествено, потребителите могат да преценят каква сума да отделят за тази важна мебел. Не забравяйте да се поинтересувате от начина на монтаж, доставката и гаранционния срок.

Един малък съвет, който ще си позволим, е да изберете т.нар. модулни секции, тъй като последните ще паснат на всяко място от вашия дом. При тях може да размествате елементите, където пожелаете, без това да нарушава красивата визия на продукта.

При положение, че не сте се занимавали с монтаж на холни секции, то поверете тази работа на професионалистите. Има фирми предлагащи по-ниски цени на мебелите, но пък за сметка на това в цифрата не влиза нито доставка, нито монтаж. Това води до куп затруднения и нерви.

Тежките и издръжливи секции от масив са в миналото. Днес повечето мебели се правят от ПДЧ или МДФ. Тези материали също имат висока устойчивост на натоварване и натиск, което ги прави една добра инвестиция за всеки дом. Преди да купите направете проверка в интернет.

Има и други особености, върху които да се концентрирате. Например витрината на секцията може да бъде от обикновено или матово стъкло. При матовото изпълнение не личат петна от изцапано и прах, а това е препоръчително, особено когато има деца на близо. Малките палавници оставят петна от пръсти, храна и други, тъй че помислете и за този момент.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *