Всичко важно на тема пожароустойчиви врати

vratipojar

Факт е, че популярността на пожароустойчивите врати сред домакинствата, се повишава. Това е така, защото хората се страхуват от огнените стихии и искат да предпазят максимално жилищата си. За щастие този тип врати не позволява на огъня да се разрасне в помещенията за дълго време, така че можете да реагирате, и да извикате пожарната охрана на помощ.

Предлагаме ви да разгледате пожароустойчивите врати на Борман България, защото те се славят с изключителна издръжливост, добра визия и не на последно място достъпна цена. Освен защита от огъня получавате и високи нива на звукоизолация, за да забравите за шума на големия град и неприятната музика на съседа, която ви тормози предимно нощно време.

Противопожарните врати притежават специална брава и система на заключване. Те са добре уплътнени и според модела си издържат определено време на горене. Сегашните модели се отличават с красив дизайн, който привлича вниманието на околните. Редом с това този тип врати могат да подпомогнат и енергийната ефективност в дома, къщата, вилата или офиса.

В наши дни много институции, търговски обекти, болници и училища разчитат на врати против пожар. Това е нормално, тъй като по този начин се осигурява защита за външните посетители. Разбира се, това не означава, че не можете да монтирате пожароустойчивите врати в дома си.

Цените на противопожарните врати се движат между 500 и 600 лева, в които са включени взимането на размери и монтажа. Естествено тук се гледат и параметрите на вратите, чиято класификация показва колко време ще издържат на огнените стихии. Колкото по-устойчиви са вратите, толкова по-висока може да бъде цената им. Важно е да отбележим, че това е една добра инвестиция в бъдещето на стопанисваните от вас обекти, без значение какви са те.

В интернет ще можете да разгледате различни дизайни и предложения за врати против пожар. Много фирми в България предлагат такива стоки, така че на вас се пада честа да изберете търговеца. Избягвайте обаче да купувате пожароустойчиви врати от анонимни магазини и фирми, защото това може да ви коства много нерви свързани с лошото качество на стоката.

След като получихте най-общата информация за вратите срещу пожари е време да прецените дали имате нужда от тях. При всички положения похарчените пари за такъв вид продукт могат да се възвърнат с времето, за да останете доволни от инвестицията, която сте реализирали.

 

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *