Кои са добрите производители на дограма?

pvc2

Всеки се пита кои са топ производителите на алуминиеви и ПВЦ профили за дограма. В България различни търговци внасят стоки от Германия, Полша и други точки на Европа, а конкуренцията е наистина голяма. За да ви ориентираме кои са добрите производители на дограма, написахме тази статия, която съдържа имената на популярните брандове у нас.

На всеки е ясно, че именно Германия е страната, в която се произвеждат висококачествени алуминиеви и ПВЦ прозорци. За това свидетелства работата на компаниите, сред които са: Aluplast, Salamander, Veka, Rehau и много други. Всички те предоставят отлични продукти със сертификат за качество. От вас зависи, дали ще ги изберете, или ще търсите друго решение.

Ако търсите български ПВЦ профили, то Profilink е едно от най-разумните решения. Другият вариант е да потърсите повече информация за предложените на компанията KMG, която също има своето място на родния пазар. За тези, които търсят добро решение за алуминиева дограма, могат да погледнат офертите на Altest, които със сигурност ще им се харесат.

Избирайки нова дограма, трябва да се съобразите с факторите, от сорта на брой камери, стъклопакет, обков и така нататък. И тук също има водещи марки, за които ще пишем допълнително в някоя от следващите ни публикации. Напомняме, че не бива да се прави компромис с  качеството, пък макар и да намерите по-евтини прозорци за дома и офиса.

На въпроса, дали да изберете български, или вносни профили, ще отговорим, че само вие решавате. Добри компании има и у нас, така че не трябва да ги омаловажаваме. Ако обаче държим да имаме естетически издържани и дълготрайни профили, то тогава е добре да разгледаме какво предлагат топ компаниите на европейския пазар (Германия, Полша, Австрия). Каквото и да изберете, все ще разрешите проблемите с енергийната ефективност.

В обобщение

По-горе посочихме имената на основните играчи на пазара за ПВЦ и алуминиева дограма. Естествено вие можете да имате и друго гледище по темата, но нашата информация се базира на задълбочен анализ на пазара. Сега ви оставяме да потърсите конкретни цени и решения за обектите ви, така че да им осигурите здрави, красиви и функционални прозорци. Разделяме се с пожелания за успехи!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *