6 съвета за използване на рент а кар услуги

kolapodnaem002

В случай, че за пръв път се сблъсквате с рент а кар услуги, то ние ще ви дадем шест полезни съвета, които със сигурност ще ви помогнат да наемете добър автомобил на изгодна цена. Разбира се, за целта първо разгледайте предложенията на компаниите в интернет или посетете www.g-rent.eu, за да спестите време и да намерите супер оферти и промоции за коли под наем.

И така нека не губим повече време, а да започнем с напътствията към вас…

1 – Планирайте почивката си и маршрута си

Ако искате да се насладите на вашата почивка с помощта на кола под наем, то трябва да съставите предварителен план, който да включва дати и маршрути. За целта е желателно да знаете колко хора ще пътуват в колата, количеството на багажа, началната и крайната дестинация, а също така и какви финансови средства може да отделите за рент а кар услуги.

2 – Направете предварителна резервация на автомобила

Много хора разглеждат автомобили под наем в интернет и си харесват дадена марка и модел на превозно средство, което смятат да използват за ваканцията или командировката си. Да но не винаги тази кола ще бъде свободна, тъй че е добре да направите предварителна резервация. Това може да стане по телефона или онлайн от сайта на избраната компания.

3 – Съобразете се с вида на автомобила, който ще наемете

При положение, че ще пътувате с цялото си семейство или приятели, то е добре да наемете семейна кола, която да побере всички пътници, без те да почувстват дискомфорт. За целта може да изберете миниван, микробус или джип. Естествено, ако ще пътувате само вие и интимната ви половинка, тогава някоя спортна кола или луксозна лимузина е добре дошла.

4 – Не забравяйте да подготвите документите си

За да вземете кола под наем ще ви трябват всички лични документи, а също така и кредитна или дебитна карта. Не забравяйте да вземете личната си карта и шофьорската книжка, защото те ще бъдат изискани от рент а кар фирмата с цел установяване на правоспособността ви. Кредитната карта пък ще ви помогне да извършите плащането за автомобила, който желаете.

5 – Бъдете внимателни при извършване на огледа

Когато наемате возило вие ще имате възможността да направите предварителен оглед със служител на фирмата. Този оглед цели да установи повреди, надрасквания и прочие инциденти свързани с колата. Клиентът е длъжен да „държи очите си на четири“, защото в противен случай някои от повредите могат да бъдат преписани на него.

6 – Върнете колата с пълен резервоар

Потребителите получават кола под наем със зареден резервоар, а фирмата очаква да им я върнете по същия начин. Гледайте да използвате бензиностанции близки до мястото на връщане, за да не изразходвате много гориво.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *