5 факта, които не знаете за колите под наем

3

Много хора не са запознати с рент а кар услугите и гледат да ги избягват. Това е така най-вече, защото преди години се смяташе, че да вземеш кола под наем е много скъп лукс. За щастие компаниите днес предлагат евтини решения, с чиято помощ ще получите модерна и напълно оборудвана лека кола, с която да свършите своята работа или да заминете на почивка.

А ето и пет факта, които не знаете за колите под наем. Прочетете ги внимателно, понеже те ще ви помогнат да вземете важното решение свързано с посещение на фирмен автопарка.

Факт 1: Добрите компании за коли под наем се стремят да повишават безопасността на шофьорите. Те предлагат автомобили със сключена застраховка „Автокаско” и денонощна пътна помощ. Освен това возилата са оборудвани с въздушни възглавници и други екстри.

Факт 2: Ако плащаме всеки ден пари за таксите, за да отидем на работа, то колата под наем за една седмица ще ни излезе по-евтиния вариант. На пазара се предлагат превозни средства, чийто наем е 25 евро на ден. С тяхна помощ ще отидете навсякъде по-бързо, лесно и евтино.

Факт 3: Средният клас коли под наем е достъпен за повечето потребители. В него влизат екстри като аудио уредба, климатик, масажиращи седалки и много други. Клиентите могат да се насладят на едно приятно пътуване към всяка една дестинация в България или извън нея.

Факт 4: В наши дни имаме шанс да правим резервация на коли и по интернет. За целта можем да платим чрез дебитна или кредитна карта по електронен път. По този начин ще бъдем сигурни, че желаният автомобил ще бъде на наше разположения за предстоящата ваканция.

Факт 5: Рент а кар услугите позволяват смяна на превозното средство във всеки един момент. Ако не сте доволен от возилото, което сте наели, то просто сигнализирайте компанията и тя ще ви предложи замяна. Тук не бива да забравяме и наличието на постоянна сервизна помощ.

Тези факти могат да ви убедят в удобството да наемете лека кола. Не се страхувайте от привидно високите цени, защото това е правилна инвестиция, която се възвръща с времето.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *