Копиране на ключове и как да се предпазим

dublirane-kliuchove

Копирането на ключове е доста разпространен метод за кражби в днешно време. Най-лошото от всичко е, че дори може да не разберете кога е направено копие на ключа ви, затова ще ви представим някои лесни начини за предпазване.

Всъщност, копирането на ключа ви представлява негова отливка. И така лесно и бързо може да  се изработи копие, а това от своя страна да доведе до лесно и безпроблемно отваряне на вратата ви.

За да се предпазите ефективно е много важно да държите ключовете си винаги във вас. Избягвайте да ги оставяте на видими места като маси в барове или кафенета.

Ако използвате допълнителна брава, това значително подобрява сигурността ви и намалява вероятността за взлом.  За набавянето и монтирането на допълнителната брава можете да използвате професионалните услуги на ключарска фирма Шерлок Груп България.

Може би един от най-надеждните начини, които можете да изберете за предпазване от копиране на ключ, а в последствие проникването взлом в жилището ви, е да сложите секретен патрон със защитен профил.  Такъв патрон можете да намерите във всяко ключарско ателие.  Тези патрони са включени в комплект с карта. Без нея няма как да бъде направено копие.

По-важното в случая е, че празни заготовки притежават  единствено ателиетата на фирмата, от която сте взели патрона. Ако искате да направите дубликат на ключа си, трябва да представите и картата на секретния патрон. По този начин ще бъдете сигурни, че  ключът ви няма да бъде копиран.

Не на последно място е хубаво да следите каква дейност се извършва, когато си изкарвате дубликат някъде. Ако забележите нещо съмнително в дейността на ключаря, нашият съвет е незабавно да прекратите дублирането.

Шерлок Груп България е една от водещите фирми в този бранш и на нея можете да разчитате по всяко време за изваждане на ключове или поставяне на секретни патрони, които ще ви донесат сигурност и спокойствие.

 

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *