Какво можете да очаквате от добрия автоключар?

kluchar

Често автоключарят се смята за едно митично същество, за което разбираме, едва когато ни се наложи да прибегнем до неговите услуги. Автоключарят се отличава със своите специални услуги, които обикновено не могат да се изпълняват от обикновен ключар. Както навсякъде, така и тук можете да срещнете посредствени автоключари. В тази статия ще разберете какво можете да очаквате от професионалния автоключар в София.

Аварийно отключване на автомобила по всяко време

Понякога се случва да не можете да отключите или да запалите автомобила. Тогава е дошъл и моментът да се запознаете от близо с работата на автоключаря.  Понякога се налага вие да отидете до работното ателие, но има случаи, в които автоключарят скъсява дистанцията.

Добрите автоключари работят денонощно, именно защото по всяко време може да изпаднете в аварийна ситуация. Не се опитвайте да оправите сами проблема, доверете се на специалистите. Това е задължително, особено ако карате скъп и модерен автомобил с електронно заключване.

Изработка и дубликат на ключове с чип

В днешно време почти всички заключващи системи се състоят от ключ с вграден чип и дистанционно.  Целта на тези модерни заключващи системи е да осигурят сигурност на автомобила ви. Излишно е да казваме, че подобни ключове са много скъпи и голяма част от собствениците на автомобили го разбират по трудния начин.

Ако ви се наложи да смените ключа си с нов, то тогава е необходимо да отидете до ателието на автоключаря  с автомобила си, за да може да се настрои заключващата система към новия ключ.

Прекодиране на ключалки

Това е една от задачите за добрия автоключар. Този, който не може да извърши подобна операция, просто не влиза в категорията на добрите специалисти. Прекодирането е добре да се извърши, когато автомобилът е купен „на старо“, за да елиминирате вероятността за отключване, ако по някаква случайност лицето, което ви е продало автомобила, е запазило свой дубликат.  Прекодирането на заключващата система и запалването обикновено се прави от фирмата, която предлага и автоключарски услуги. Налага се да се изработи нов ключ или поне да се смени чипа, съдържащ зашифрования код.

Сред най-добрите автоключари в бранша се отличават мобилните групи на фирма Sherlock Bulgaria. Те разполагат с професионална апаратура и дългогодишен стаж, което им помага да бъдат в крак с новите тенденции и да се справят с всякакъв вид проблеми по вашия автомобил.

Може да се свържете с тях на телефон: 0888 559 669 или на официалния им сайт sherlock-bg.com.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *