Какви са актуалните пелети цени?

peleti

На пазара се предлага истинско разнообразие от пелети за огрев, чийто цени се различават. Разбира се, ние ще пишем за най-качествените продукти, тъй като именно те попадат в центъра на вниманието. Цената на пелетите се формира чрез тяхното качество, като суровината, от която са направени може да бъде чиста дървесина, промишлени отпадъци, слама и други.

В случая ние се интересуваме от пелети цени клас А, защото те са най-доброто, което може да се използва от потребителите. Без значение дали ще се използват за печка, камина или котли това са пелети от чисто дърво, които дават много добри резултати. При горенето се отделя малко пепел, а това е една от положителните им страни. Но колко струва всичко това?

Пелетите клас А варират от 250 до 380 лева без ДДС. Тази цена е до един тон, така че не е твърда. В повечето случаи потребителите закупуват много по-голямо количество пелети за нуждите си. Тук обаче в цената не влизат доставката и транспорта на продукта, въпреки че има фирми, които предлагат безплатно транспортиране на пелетите до вашия адрес.

Добре е да отбележим, че през лятото цените на пелетите са по-ниски. Ако ги поръчате от месец Май до месец Септември например ще можете да спестите някой друг лев. Това е така, тъй като разходите за производство на пелетите са по-ниски сравнение с тези през зимата.

Всеки, който иска може да получи пълна информация за пелети цени в интернет. Много фирми предлагат продукти в собствените си сайтове, така че просто използвайте търсачката и ще намерите, това което ви трябва. Другата добра новина е, че вече можете да правите поръчка на пелети директно от компютъра си, като дори не е нужно да звъните на фирмените телефони.

В обобщение

Пелетите за огрев се радват на голям интерес, тъй като дават възможност да намалите разходите си за отопление на ток и парно. Цените на пазара не са толкова високи, за да не можете да си ги позволите, а качеството на стоката става все по-добро. Сега е ваш ред  да направите поръчка на пелети, които ще ви помогнат да забравите за студа през зимата.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *